O nama

Buzgo Aktiva, obrt za knjigovodstvene usluge pruža vam potpunu uslugu iz područja računovodstva, uspostave financijskih knjiga, planova te potrebne izvještaje.

Izvještaji

Izrađujemo računovodstvene izvještaje, koji vam pružaju potpunu sliku vašeg poslovanja. Izrada mjesečnog računa dobiti i gubitka, bilance i ključnih pokazatelja tijeka poslovanja.
Buzgo Aktiva-o-nama-knigovodstveni-servis

Poslovni planovi

Ukoliko planirate otvoriti tvrtku ili obrt, te vam je potreban savjet kako postaviti poslovanje sa stajališta knjigovodstva i računovodstva, obratite nam se, potruditi ćemo se pronaći sve odgovore.

Obračuni

Obračuni plaća i ostalih naknada za vaše zaposlenike, obračuni ostalih primitaka te vođenje evidencija, dio su usluga koje nudimo. Obračuni primitaka za vanjske suradnike, prijave i odjave radnika.

F.A.Q.

Česta pitanja poduzetnika

Pojasnite mi kako se odvija suradnja sa vašim knjigovodstvenim servisom?

Vi nam šaljete dokumente koje Zakon o računovodstvu naziva knjigovodstvenim ispravama. Ako je Vama jednostavnije, dokumente možemo preuzeti u Vašem poslovnom prostoru ili na nekoj drugoj lokaciji koja Vam odgovara. Dostavu bankovnih izvoda je najjednostavnije dogovoriti na način da nam ih banka izravno šalje na e-mail.

Pružate li uslugu kreiranja izlaznih računa?

Naravno da imamo licencirani program koji ima opciju fakturiranja te je usklađen sa Zakonom o fiskalizaciji. Možemo za Vas fakturirati odrađene usluge.

Kako Vam šaljemo podatke vezane za djelatnike?

Podatke potrebne za obračun plaća, dokumentaciju vezanu za prijave i odjave djelatnika možete slati u digitalnom obliku.

Postoji li mogućnost kreiranja punomoći na Internet bankarstvu kako bi vi mogli autorizirati plaće za naše zaposlenike?

Nije problem da autorizaciju datoteke koja se odnosi na isplatu plaće mi odrađujemo na Internet bankarstvu. Potrebno je samo sa bankom usuglasiti tu mogućnost.

Koje tipove izvještaja možemo očekivati?

Osim izvještaja koji se zakonski podnose institucijama možemo Vam mjesečno slati račun dobiti i gubitka i bilancu (pokazatelji poslovanja).

Osim osnovnih izvještaja, dali nudite dodatne analize poslovanja?

Na Vaš zahtjev pripremamo razumljive mjesečne i kvartalne izvještaje sa detaljnim analizama onoga što je bitno za Vaše poslovanje – npr, profitabilnost po proizvodima, prometi po kupcima, kanalima prodaje, struktura troškova, financijska pozicija poslovanja.

Imate dodatna pitanja?

Javite nam se i rado ćemo proći vašu poslovnu situaciju i pronaći najbolje rješenje!